canto-touch1

canto-touch1

canto-touch1

Canto Touch: сетивно удоволствие!

Canto Touch е най-висок клас автомат в сектора на вендинга за качество на напитките, иновативен интерфейс със сензорен екран и разширените персонализирани функции. Благодарение на огромния набор от предварителни селекции, вашите клиенти могат да изберат напитката, която най-добре отговаря на техния вкус. С опцията DUAL CUP те могат дори да избират чашата, в която да я пият.

Хармоничният и модерен дизайн се отличава с привличащ вниманието интерфейс, интуитивен и лесен за използване . Той има голямо визуално въздействие върху клиента чрез използването на 3D визуализация на напитките и топлина на живите цветове, вдъхновени от гладкия Touch дисплей за избор на напитките .
Докоснете разликата
Област за избор с широк сензорен екран – 21.5 „, full HD.
Елегантен и лесен стартов екран, който позволява персонализиране и е достъпен за клиенти в неравностойни здравословни положения.
Показва се меню с големи икони на продукта, адаптивни и възможност за представяне на петна и забавление на крайния потребител.
Процеса на правене на напитките е съпроводен и звукова информация за налични хранителни съставки в избраната напитка или продукти.